КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Про пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників
НОВИНИ

Про пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників

02-12-2021, 09:57


    🏠Чернівецький обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі надає кредити до 20 років для сільських мешканців на такі потреби:

Нове будівництво –  до 400 тис. грн;

Придбання житла – до 300 тис. грн;

Реконструкція – до 250 тис. грн;

Завершення будівництва – до 250 тис. грн;

Інженерне оснащення (водопостачання, газопостачання, електрифікація) – до 100 тис. грн.

     Позичальник, який має трьох і більше дітей (у тому числі усиновлених та/або таких, що перебувають під його опікою/піклуванням), звільняється від сплати відсотків за користування пільговим кредитом.

     Відсотки за користування кредитом також не нараховуються таким позичальникам (за умови звернення їх або повнолітніх членів їх сімей з відповідною заявою):

- військовослужбовцям, подружжю, в якому чоловік або дружина є військовослужбовцем, що підтверджується копією військового квитка, — з початку і до закінчення особливого періоду;

-  резервістам та військовозобов’язаним, подружжю, в якому чоловік або дружина є резервістом чи військовозобов’язаним, що підтверджується довідкою військового комісаріату або військової частини про перебування на військовій службі, — з моменту призову під час мобілізації і до закінчення проходження військової служби в особливий період.

     ️Основними умовами для отримання кредиту є працевлаштування (або зайнятість в особистому селянському господарстві) та проживання в сільській місцевості.

     Щоб отримати перелік документів необхідних для отримання кредиту, звертайтеся у Фонд – м.Чернівці, вул.Героїв Майдану, 194А, каб. 236 або за номерами телефонів: +380986066779, +380967027090.

 

Чернівецький обласний фонд підтримки будівництва на селі.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →