КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Шановні військовослужбовці, воїни-захисники, працівники і ветерани ЗСУ! Щиро вітаю з Днем Збройних Сил України!
НОВИНИ

Шановні військовослужбовці, воїни-захисники, працівники і ветерани ЗСУ! Щиро вітаю з Днем Збройних Сил України!

06-12-2021, 09:55

Шановні військовослужбовці, воїни-захисники, працівники і ветерани ЗСУ!

Щиро вітаю з Днем Збройних Сил України!

Сьогодні ми віддаємо шану подвигам багатьох поколінь воїнів-захисників і схиляємо голови перед пам'яттю Героїв, які пожертвували своїм життям заради України.

Пишаємось і дякуємо всім, хто нині зі зброєю в руках відстоює державний суверенітет, незалежність і територіальну цілісність, зміцнює обороноздатність країни. Вітання нашим молодим захисникам Батьківщини, які тільки опановують нелегку військову справу.

Вже вкотре зустрічаючи це свято в умовах війни, ми усвідомлюємо, що сила і міць української держави — в єдності армії та народу. Так сьогодні на рівні з чоловіками вірно несуть військову службу і жінки, а волонтери, активісти, підприємці та всі небайдужі громадяни стають на захист держави, морально і матеріально підтримуючи Збройні Сили України. Щира подяка кожному з вас, а також доземний уклін матерям, які виховали синів і доньок, котрі сміливо вдягли військову форму і тепер на передовій захищають національні інтереси та забезпечують спокій громадян.

Від усього серця зичу миру й добра всім вам, достатку, міцного здоров’я, витримки та наснаги, надійного родинного тилу. Ваша мужність та сила духу здатні подолати будь-які перешкоди. Хай Господь допомагає вам і вашим рідним, щастя та Божої милості!

З повагою і вдячністю

міський голова

Кіцманської територіальної громади

Сергій БУЛЕГА.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →