КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сердечні вітання з Міжнародним днем волонтера!
НОВИНИ

Сердечні вітання з Міжнародним днем волонтера!

05-12-2021, 09:35

5 грудня — Міжнародний день волонтера

Сердечні вітання зі святом, дорогі волонтери!

Ви — саме та сила, яка всіх об’єднує та заохочує простягати руку допомоги ближньому і долучатися до загальної справи, безкорисливо, за покликом серця, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Завдяки вашій невтомній праці, колосальній енергії, ініціативності в країні та нашій громаді зокрема втілюється безліч добрих справ, реалізуються корисні ініціативи та соціально важливі проекти.

Справжню потужність та впливовість благодійного руху ми відчули в останні роки, відколи на теренах Кіцманщини започатковано Кіцманський волонтерський центр допомоги Українській армії на чолі з керівником Ганною Юрбаш, навколо якого волонтерський поклик об’єднав людей різного віку, професій і соціального статусу задля спільної мети — допомоги ближньому.

Ви опікуєтесь не тільки військовими та їх родинами, а також всіма, хто опинився в різних скрутних життєвих обставинах. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед людей панує нерозуміння, саме активна громадська позиція та небайдужість волонтерів додає віри у те, що в нашого народу є майбутнє. Адже єднання і взаємопідтримка —запорука успіху.

Шановні волонтери! Прийміть безмежну вдячність від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність, безкорисливу працю, добро. Нехай ваш приклад буде показовим для всіх, хай кожен шляхетний вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди — віддячують вам добром і повагою. Здоров’я, оптимізму, невичерпної енергії та миру вам!

З повагою і вдячністю

міський голова

Кіцманської територіальної громади

Сергій БУЛЕГА.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →