КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Благодійників та волонтерів запрошують до участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2021»
НОВИНИ

Благодійників та волонтерів запрошують до участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2021»

23-11-2021, 18:22

Всеукраїнською благодійною організацію «Асоціація благодійників України» щорічно проводиться Національний конкурс «Благодійна Україна», який є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою — «Ангелом добра». У благодійному середовищі цю нагороду неформально іменують благодійним «Оскаром».

У жовтні 2021 року було оголошено старт нового етапу ювілейного 15-го Національного конкурсу «Благодійна Україна-2021». Переможців визначатимуть у 18 колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна-2021» — 7 березня 2022 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті http://www.blagoukraine.org або в Оргкомітету конкурсу.

Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України — Оксана Лобко, контактний телефон (067)16-404-11, пошта: konkurs.blago@gmail.com. Скачати пакет матеріалів про конкурс за лінком: https://bit.ly/пакетБУ2021.

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →