КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Шановні аграрії, працівники сільського господарства! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
НОВИНИ

Шановні аграрії, працівники сільського господарства! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

21-11-2021, 07:48

  Шановні аграрії, працівники сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

День працівників сільського господарства - це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу Кіцманської територіальної громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо розквіту громади, краю та піднесення добробуту всього українського народу. Природні стихії хай обходять вас стороною, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї! У день професійного свята бажаю вам прихильної долі, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!

З повагою

міський голова

Кіцманської територіальної громади

Сергій БУЛЕГА.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →