КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > На черговому засіданні виконавчого комітету розглянули понад 60 питань
НОВИНИ

На черговому засіданні виконавчого комітету розглянули понад 60 питань

15-04-2021, 11:17

 Розпочалося засідання з хвилини мовчання на знак вшанування загиблих солдатів-буковинців в зоні операції Об’єднаних сил Я.Карлійчука та О.Мамчія, на знак скорботи за якими було оголошено дні жалоби.

Перші одинадцять питань порядку денного стосувалися комунальної сфери, тож по них доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства та охорони довкілля Родіон Лисак. Серед них «Про заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років», «Про створення пункту збору Кіцманської територіальної громади, та організацію оповіщення збору і відправки мобілізаційних ресурсів  під час мобілізації, в особливий період», про поділ прибудинкових територій, присвоєння поштових адрес тощо.

Про виконання міського бюджету за І квартал 2021 року поінформувала начальник фінансового управління міської ради Людмила Палагнюк.

Важливі питання про відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, про заходи з увічнення пам’яті захисників України на період до 2025 року, про придбання медалей з нагоди відзначення 35-ї річниці з Дня аварії на Чорнобильській АЕС поряд з іншими винесла на розгляд членів комітету керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Кіцманської міської ради Ярослава Раковіца.

Про призначення на посаду президента Міського спортивного клубу «Кіцмань» та укладання контракту з Скорейком О.О. інформувала начальник відділу правового забезпечення та реєстраційних дій Ольга Бужак.

42 заяви про виділення матеріальної допомоги розглядалися цього разу членами виконавчого комітету. Детальну інформацію по кожному зверненню надала начальник відділу з питань соціальної роботи Світлана Іванцин.

Жваво обговорювалося питання, яке винесла на розгляд начальник відділу освіти, молоді та спорту Таїсія Тарановська: «Про створення робочої групи та затвердження плану заходів щодо оптимізації мережі закладів освіти Кіцманської міської ради».

Земельні питання щодо включення до загально-міського списку обліку громадян на одержання земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд озвучив провідний спеціаліст відділу з питань земельних ресурсів та комунальної власності Анатолій Чокан.

Розподіл функціональних обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови та керуючою справами виконавчого комітету довела до відома членів виконавчого комітету начальник відділу організаційної, кадрової роботи Тетяна Плешкан.  

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →