КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Реконструкція Кіцманського стадіону ім.Героїв Майдану розпочнеться вже в травні
НОВИНИ

Реконструкція Кіцманського стадіону ім.Героїв Майдану розпочнеться вже в травні

07-04-2021, 11:42

 Про це розповів голова обласної державної адміністрації Сергій Осачук під час відвідин Кіцманя.

Наш міський стадіон став учасником президентської програми «Велике будівництво» і після всіх відбіркового етапу був обраний для фінансування його реконструкції. Наразі вже виготовлена проектно-кошторисна документація для цього проекту готова. Загальна вартість проекту становить 8,6 мільйона гривень, співфінансування з місцевого бюджету склало 1,7 мільйона гривень. Решта — кошти з держбюджету в рамках реалізації програми державного фонду регіонального розвитку.

Всі роботи з реконструкції здійснюватиме та оплачуватиме управління капітального будівництва Чернівецької обласної державної адміністрації.

Щойно завершиться процедура тендеру на платформі Prozorro і буде визначено виконавця робіт, на стадіоні розпочнуться роботи з реконструкції.

Під час цієї зустрічі міський голова Сергій Булега висловив свою позицію щодо комплексного підходу в реконструкції спортивної споруди стадіону загалом, адже була також озвучена пропозиція за кошти проекту замінити доровартісні бігові доріжки.  Сергій Борисович наголосив, що люди користуються і полем, і трибунами, і адмінбудинком, де переодягаються спортсмени окремої його частини. Тож якщо оновити лише доріжки, чи лише трибуни, то не будуть враховані інтереси більшості містян та мешканців громади. Тому міський голова звернувся до народного депутата Максима Заремського щодо сприяння виділенню додаткових коштів з бюджету соціально-економічного розвитку і депутат підтримав цю пропозицію.

Вже найближчим часом відбудеться робоча зустріч міського голови, губернатора та народного депутата щодо узгодження шляхів фінансування цього масштабного проекту.   

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →