КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Робочу нараду зі старостами Кіцманської громади, заступниками, керівниками служб, відповідальних за житлово-комунальний сектор провів сьогодні міський голова Сергій Булега
НОВИНИ

Робочу нараду зі старостами Кіцманської громади, заступниками, керівниками служб, відповідальних за житлово-комунальний сектор провів сьогодні міський голова Сергій Булега

30-03-2021, 15:36

 У перші ж погожі дні і вже з 1 квітня, адже з цього дня у нас офіційно триває місячник санітарної очистки та благоустрою, по всіх населених пунктах громади має розпочатися весняне прибирання, озеленення та впорядкування територій.

Основні питання наради: наявність техніки для проведення робіт з розчистки порослі, забезпечення ліквідації стихійних сміттєзвалищ, організація та залучення більшої кількості приватних домогосподарств до укладення договорів з ВУЖКГ на вивезення твердих побутових відходів, обговорення зі старостами сіл нагальних проблем. Серед них найактуальніші стосуються стану доріг та гравіювання вулиць, а також дотримання санітарних норм мешканцями, які викидають сміття в придорожні смуги, ліс, яри та в посадках.

У зв’язку з цим було наголошено, що уповноважені комісії міської ради та відповідальні за це питання працівники штрафуватимуть порушників, а також оприлюднюватимуть інформацію про них серед громадськості.  

Тож Кіцманська міська рада закликає громадян долучатися до місячника благоустрою, сприяти усуненню стихійних сміттєзвалищ, не засмічувати території, адже нам тут жити і всім хочеться бачити чистоту та красу природи. А також нагадуємо, що найпростіше організувати вивезення ТВП можна, уклавши договори з Кіцманським ВУЖКГ за цілком доступну плату, аніж потім сплачувати штрафи і бачити себе у соцмережах за такою неблаговидною справою, як викидання сміття в  неналежному місці. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →