КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Завдяки спільним зусиллям правоохоронців і місцевої влади в Кіцманській ОТГ відкрилася перша поліцейська станція
НОВИНИ

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців і місцевої влади в Кіцманській ОТГ відкрилася перша поліцейська станція

11-12-2020, 16:07

 Сьогодні, 11 грудня, у Кіцмані розпочала роботу нова поліцейська станція, яка обслуговує майже 23 тисячі громадян, які проживають на території Кіцманської територіальної громади.

Тепер жителі Кіцманя, сіл Шипинці, Витилівка, Лашківка, Валява, Суховерхів, Кліводин, Давидівці, Ошихліби, Іванківці та Гаврилівці зможуть почуватися більш захищеними та бути впевненими, що правоохоронці завжди поруч.

На поліцейській станції працюють два дільничних офіцера поліції Віктор Радомський та Андрій Ватрич. Для оперативнішого реагування на повідомлення громадян тут також чергують поліцейські сектору реагування патрульної поліції Кіцманського відділу поліції.

Також в приміщенні поліцейської станції функціонує «зелена кімната» для роботи із дітьми та підлітками. Вона призначена для проведення інтерв'ювання дітей, які стали свідком правопорушення чи постраждали від нього. Кімната дозволить ювенальним поліцейським ефективніше працювати з такими дітьми та мінімізувати повторну травматизацію психіки дитини.

Щоб громадяни швидко отримували якісні послуги поліції, керівництво обласного управління НПУ активно розширює мережу таких службових приміщень дільничних офіцерів поліції. Загалом на території Чернівецької області вже функціонують 35 поліцейських станцій та один Центр безпеки. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →