КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > З нагоди дня працівника культури та на майстрів народного мистецтва вручили грамоти талановитим учням та їх педагогам
НОВИНИ

З нагоди дня працівника культури та на майстрів народного мистецтва вручили грамоти талановитим учням та їх педагогам

09-11-2020, 15:58

 Кіцманщина традиційно багата талановитими людьми, молоддю та юнню, які активно проявляють свої мистецькі здібності у сфері культури. Чимало їх мешкає, працює і навчається у Кіцманській громаді. Протягом року у нашій ОТГ стипендіями та грамотами відзначали досягнення багатьох учнів мистецьких шкіл  та їх викладачів, які разом у плідній співпраці здобули призові місця у всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсах та фестивалях. А сьогодні чергові відзнаки  (грамоти та грошові заохочення) були вручені ще кільком юним обдаруванням та  їх успішним педагогам з нагоди Дня працівника культури та аматорів народного мистецтва.

 

9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, намагаються реалізувати себе як особистість через творчість!

Сердечно вітаємо з професійним святом! Високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни в нашому суспільному житті.

Дякуючи щоденній праці клубників, працівників спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все найкраще і цінне. А також відкриваєте скарби світових надбань.

Бажаємо вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Кіцманський міський голова

Сергій БУЛЕГА,

директор КЗ «Центр мистецтва, культури та дозвілля» Кіцманської ОТГ

 

Ольга ЛИТВИНЮК. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →