КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Пройшла остання сесія Кіцманської міської ради сьомого скликання
НОВИНИ

Пройшла остання сесія Кіцманської міської ради сьомого скликання

20-10-2020, 14:52

 20 жовтня відбулася остання тридцять п’ята сесія Кіцманської міської ради сьомого скликання. Депутати у такому складі зібралися востаннє і цим завершили свою роботу у каденції.

Серед основних питань порядку денного виконання міського бюджету за 9 місяців 2020 року та внесення змін до міського бюджету на 2020 рік, земельні питання. Та особливо значущим був блок питань щодо вступу у засновники та  прийняття у комунальну власність майна та майнових прав цілого ряду установ та будівель, які досі перебували у власності районної ради. Тепер з ліквідацією Кіцманського району в процесі територіально-адміністративної реформи, більшість приміщень та установ переходять на баланс Кіцманської міської ради, деякі з них фінансуватимуться спільно кількома ОТГ.

У перелік увійшли КЗ «Кіцманський інклюзивно-ресурсний центр», КП «Кіцмань – фарм», КНП «Кіцманська центральна районна лікарня», КП «Кіцманський некомерційний центр первинної медико-санітарної допомоги», Кіцманське комунальне госпрозрахункове підприємство «Профдезінфекція», Районний будинок народної творчості та дозвілля, КП «Кіцманське районне бюро технічної інвентаризації», Трудовий архів Кіцманського району Чернівецької області та кілька нежитлових об’єктів

(будівля котельні, незавершене будівництво адміністративного будинку, Народний дім).

На завершення сесії деякі депутати висловили подяку колегам, апарату міської ради та міському голові С.Булезі за плідну роботу під час каденції. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →