КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Офіційних документів з області, які дали б підстави розпочати очне навчання у дошкільних та загальноосвітніх закладах, ще немає. Однак школи та садки готуються до відновлення повноцінної роботи
НОВИНИ

Офіційних документів з області, які дали б підстави розпочати очне навчання у дошкільних та загальноосвітніх закладах, ще немає. Однак школи та садки готуються до відновлення повноцінної роботи

18-09-2020, 11:04

 Із засобів масової інформації ми вже дізналися про те, що Кабінет Міністрів змінює  нормативно-правову базу та критерії щодо поділу територій на рівні епідеміологічної небезпеки, проходять анонсовані засідання державної, обласної комісій ТЕБ та НС. Крім того, Кабмін дозволив роботу шкіл та дитячих садків у червоній зоні, тобто на території Кіцманського району і Кіцманської ОТГ.

У зв’язку з ажіотажем, який виник, міська рада повідомляє батьків, що на даний момент жодного документу, який би дозволяв розпочати роботу, від обласних інстанцій та департаменту не надійшло. Поки що проводяться наради з директорами шкіл, відбувається підготовка до відкриття закладів.

Кожна школа  буде працювати за окремим принципом, що затверджений дирекцією школи, педагогічним колективом і батьківськими комітетами, діятимуть методи і заходи обмежень, залежно від розміру школи. Адже не можна одні і ті ж заходи безпеки застосовувати до закладу, в якому навчаються 150 учнів і 800.

Як тільки надійдуть нормативні документи, необхідні для відновлення відвідування дітьми шкіл та садків, заклади приступлять до очної форми навчання.

Щодо нюансів, про які часто запитують батьки, такі, як харчування, особливості розкладу, зміщення перерв, поділ класів, в яких навчаються більше 20 учнів, то вся  ця інформація буде доведена батькам через класних керівників.

Наразі точна дата початку очного навчання невідома. Слідкуйте за нашою сторінкою, повідомлятимемо про останні новини та зміни. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →