КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Що таке «Регулярні спеціальні перевезення» і хто зможе їздити маршрутками
НОВИНИ

Що таке «Регулярні спеціальні перевезення» і хто зможе їздити маршрутками

07-09-2020, 15:07

 З 7 вересня в області відновили роботу приміські автобуси із зазначенням «спецперевезення». Що це таке роз’яснив керівник ПАТ "Кіцманське АТП-17739" Дмитро Стефлюк:

— Обласна державна адміністрація уклала договір з нашим підприємством на здійснення регулярних спецперевезень. Діяльність в такому режимі відповідно до  Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 р. №176 (зі змінами і доповненнями), організовується для перевезення працівників підприємств, установ  та організацій, учнів, студентів та інших організованих груп пасажирів. Це означає, що користуватися послугами перевезення можуть ті, хто має довідки з місця роботи, посвідчення, студентський квиток, або інший документ, який підтверджує, що людина здійснює поїздку з метою роботи чи навчання. Для приватних підприємців таким документом може бути виписка з ЄДР про державну реєстрацію фізичною особою-підприємцем чи її копія. Також приватні підприємці можуть видавати довідки своїм найманим працівникам, котрим треба діставатися на місце роботи.

Здійснюються спецперевезення відповідно умов, зазначених у паспорті маршруту, та на підставі договору, згідно з яким автомобільний перевізник надає підприємству, установі та організації, яка виступає замовником послуг, послуги з перевезення  організованої групи пасажирів за певним маршрутом і визначеним розкладом руху, протягом передбаченого договором строку.

 

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →