КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Навчальний рік завершується без традиційних останніх шкільних дзвоників
НОВИНИ

Навчальний рік завершується без традиційних останніх шкільних дзвоників

28-05-2020, 16:38

Навчальний рік 2019-2020 добігає кінця. Він безперечно видався трохи шокуючим, незвичним для багатьох, незручним, але й без сумніву унікальним і несхожим на інші. Забарвлений тривогою він для випускників 9 та 11 класів. У Кіцманській ОТГ з дев'ятого класу випускаються 174 учні та 68 одинадцятикласників. На згадку про школу їм залишаться сердечні побажання успіхів та злетів, зібрані у презентаціях та відеороликах, які вже відтепер дбайливо готують класні керівники і батьки, адже можливості провести випускників дружніми шкільними родинами цьогоріч немає.
Натомість онлайн формат та дистанційні заняття вийшли на передній план. І не тільки для закладів загальної середньої освіти.
Протягом карантину дистанційно працювали колективи закладів дошкільної освіти. Педагоги не тільки брали участь у коніеренціях, нарадах та курсах підвищення кваліфікації, а й активно спілкувалися з батьками дошкільнят, надавали в онлайн режимі домашні завдання та рекомендації, складали плани для розвитку навичок дітей, надсилали корисні вправи, мультфільми, різну розвиваючу інформацію.
Відкриття садочків та повернення до звичного режиму роботи дошкільних навчальних закладів орієнтовно очікується в кінці червня - на початку липня, а поки що колективи готуються, освоюють проблематику роботи в умовах карантину. Саме забезпечення повноцінних виплат працівникам дошкільних навчальних закладів та обслуговуючому персоналу буде пріоритетним завданням для міської ради при виході з карантину та стабілізації економічної ситуації. Про це наголосив міський голова Сергій Булега під час засідання виконавчого комітету міськради.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →