КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Як у Кіцманському районі отримати юридичну консультацію дистанційно?
НОВИНИ

Як у Кіцманському районі отримати юридичну консультацію дистанційно?

23-03-2020, 14:09

У зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19, для попередження розповсюдження інфекції система безоплатної правової допомоги на період дії карантину у межах України запроваджує додаткові обмежувальні заходи у своїй роботі. 

Наші клієнти входять до групи ризику щодо можливості бути інфікованими — літні люди, люди з інвалідністю, діти. Тому, щоб не створювати додаткових ризиків, максимально будуть запропоновані можливості вирішити свою правову проблему дистанційно. 

Як можна отримати правову допомогу дистанційно:

 ✅ зателефонувати на нашу гарячу лінію 0800-213-103 або за телефоном 2-10-38

✅ поставити запитання в месенджер нашої фейсбук-сторінки

https://www.facebook.com/Chernivtsi.LegalAid/

✅ прийти в дистанційний пункт доступу і проконсультуватися через Skype-зв’язок з нашимифахівцямиkitsmanske@legalaid.cv.ua, або  Кіцманське бюро правової допомоги

✅ написати на електронну пошту Відділу «Кіцманське бюро правової допомоги» kitsmanske@legalaid.cv.ua

✅ скористатися правничою вікіпедієюhttps://wiki.legalaid.gov.ua

 Просимо громадян з розумінням поставитися до превентивних заходів, запроваджених системою безоплатної правової допомоги. У разі наявності ознак респіраторного інфекційного захворювання слід уникати місць скупчення людей та звернутися до закладів охорони здоров’я.

 Нагадаємо, у зв’язку із загрозою епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-19 Кабінет Міністрів України постановою від 11.03.2020 № 211 запровадив карантин у межах всієї України з 12 березня по 3 квітня. Зокрема, передбачено закриття навчальних закладів, заборону масових зібрань понад 200 осіб, закриття більшої частини контрольно-пропускних пунктів тощо.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →