КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Звернення міського голови С.Булеги до жителів Кіцманської громади!
НОВИНИ

Звернення міського голови С.Булеги до жителів Кіцманської громади!

14-03-2020, 11:46

  Наразі в Чернівецькій області оголошено надзвичайну ситуацію з метою запобігання поширенню коронавірусу.   Закликаю жителів громади з усією відповідальністю поставитися до загрози зараження вірусом і не нехтувати рекомендаціями та настановами. Адже кожен з нас власними зусиллями може зробити внесок і вберегти своє здоров'я  і здоров'я інших. 
  Як відомо, на карантині вже перебувають всі навчальні заклади громади, району та області. З 15 березня заборонено всі масові заходи на території Кіцманської ОТГ! Закладам громадського харчування рекомендовано обмежити прийом відвідувачів в кількості понад 30 осіб.
  З надією на розуміння та співпрацю звертаюся до тих краян, хто нещодавно повернувся з країн Євросоюзу утриматися від великих родинних зібрань чи зустрічей, навіть в домашніх умовах, оскільки інкубаційний період коронавірусу досить тривалий і симптоми можуть проявитися не одразу. Так Ви чи Ваші рідні допоможете вберегтися близьким людям, містянам та односельцям.  За перших же симптомів  у Вас чи родичів, чи знайомих, сусідів звертайтеся до  лікарів.
  Як зазначають медики, головне наше завдання вберегтися від вірусу, не допустити його розповсюдження.
  Тож сподіваюся на Вашу витримку, зібраність, толерантність, відповідальність перед своїми сім'ями та оточуючими. Подбайте про власну безпеку, безпеку своїх дітей та старшого покоління, відмовтесь від масових зібрань, від відвідування громадських місць та релігійних закладів.
  Епідемії вже не раз траплялися в Україні, і, як показує досвід, коли заходи безпеки вживаються масово та одночасно усіма, то поширення інфекцій та вірусів легше контролювати і їм запобігти.
  Впевнений, що всі ми єдині у своєму бажанні здолати це непросте випробування і свідомо підійдемо до виконання рекомендацій і заходів безпеки.
З повагою
міський голова
Сергій Булега.

 
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →