КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Освіта > Новини Освіти > СВЯТО УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ІГРАШКИ
Освіта / Новини Освіти

СВЯТО УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ІГРАШКИ

27-02-2020, 11:48

 СВЯТО  УКРАЇНСЬКОЇ  НАРОДНОЇ  ІГРАШКИ

 

Щорічно на базі Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проводиться конкурс української декоративної творчості.

26 лютого 2020р. обласну виставку-конкурс української декоративної творчості було проведено на тему «Народна іграшка або гра».

Конкурс проходив у вигляді фестивалю, під час якого учасники представили народні іграшки в автентичному виконанні та підготували дослідницькі роботи, в яких описали особливості іграшок, їх призначення, подали зразки та схеми виготовлення іграшок.

Цього разу у конкурсі взяли участь Олійник Богдан, учень Кіцманського ЗЗСО І-ІІІст.(керівник Пукало М.В.) та команда учасників з Кіцманської гімназії у складі Різун Дарини, Рихло Анастасії, Боднара Антоніо, Рихло Тараса (керівники Андрюк І.В., Рихло О.Б.).

Під час конкурсу команда учасників Кіцманської гімназії проявила творчість, хороші сценічні здібності під час захисту робіт, підготувала чудові іграшки. Професійне журі відзначило високий рівень представлених робіт, оригінальний захист виробів наших учасників. І в результаті команда Кіцманської гімназії здобула І місце.

Вітаємо з перемогою та висловлюємо подяку керівникам робіт та учасникам конкурсу за їх наполегливу працю, творчість та бажаємо подальших перемог та успіхів!

     Неоніла НОВИЦЬКА, методист Будинку дитячої творчості
 
 
 
 

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ НОВИНИ ОСВІТИ →