КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Суховерхів відхрамував
НОВИНИ

Суховерхів відхрамував

17-02-2020, 12:25

 У неділю, 16 лютого, мешканці Суховерхова одразу після богослужіння поспішали до сільського клубу на урочистості з нагоди храмового свята.

 Хлібом-сіллю зустрічали тут представників місцевого самоврядування і підготували чудову концертну програму.

Першим до сельчан звернувся настоятель храму Трьох Святителів о.Андрій та виступив церковний хор.

Про роботу міської ради та позитивні зміни, які сталися у Суховерхівському старостинському окрузі  протягом 2019 року доповідав у своєму звіті міський голова Сергій Булега, а також окреслив найближчі плани та задуми, над якими працюватимуть у нинішньому році.

А потім для суховерхівців співали, танцювали і навіть грали на музичних інструментах маленькі вихованці дитячого садка, ліричні пісні виконали їх вихователі, які об’єдналися у вокальний гурт.

Цікаву інсценівку показали учасники Суховерхівської маланки, які поєднали у сценці і народні традиції, що завжди цінувалися і підтримувалися у цьому селі, і сучасні гумористичні мотиви. Не обійшлося і без танців козаків з дівчатами, душевно співали обдаровані вокалісти села.

Якісною інструментальною музикою завершив це свято знаний кіцманський гурт «Форшлаг», який потішив присутніх всесвітньо відомими хітами та запальними буковинськими мелодіями. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →