КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > До уваги мешканців Кіцманської ОТГ! Продовжено термін «будівельної амністії»
НОВИНИ

До уваги мешканців Кіцманської ОТГ! Продовжено термін «будівельної амністії»

05-02-2020, 12:08

 Протягом останніх півтора роки, а саме з липня 2018 року, діяв Закон України  «Про регулювання містобудівної діяльності» та відповідний наказ міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, якими було запроваджено «будівельну амністію». У 2020 році її продовжено, тож є можливість скористатися цим правом і узаконити об’єкти самочинного будівництва.   

Інформуємо, що під дію «будівельної амністії» підпадають власники (користувачі) земельних ділянок, на яких розміщені об’єкти будівництва, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (ССІ), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт.

За результатами технічного обстеження приймаються в експлуатацію об’єкти: збудовані у період з 5 серпня 1992 року до 9 квітня 2015 року індивідуальні (садибні) житлові будинки, садові, дачні будинки загальною площею до 300 квадратних метрів; збудовані до 12 березня 2011 року будівлі і споруди сільськогосподарського призначення. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →