КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Витилівці востаннє прощалися з воїном АТО Віталієм Ігнатюком
НОВИНИ

У Витилівці востаннє прощалися з воїном АТО Віталієм Ігнатюком

28-01-2020, 16:45

 26 січня 2020 року перестало битись серце нашого земляка, мешканця Кіцманської громади із с.Витилівка ІГНАТЮКА Віталія Миколайовича.

Сьогодні односельці, родина, близькі і друзі, бойові побратими та волонтери прощалися із ним. Починаючи із подвір’я, поминальну службу відправляли військові капелани настоятель Кіцманської Свято-Миколаївської церкви УП о.Юрій та настоятель Свято-Духівської церкви с.Витилівка о.Сергій, який подякував батькам героя, життя якого передчасно обірвалося вже коли він повернувся додому, пройшовши випробування бойовими діями на Сході країни. Гарно про нього відгукувалися односельці та побратими, не стримували горя і сліз рідні, єдина донька, згорьовані батьки, яким випала найбільша мука — хоронити сина.

Підтримали родину солдата волонтери Кіцманського волонтерського центру допомоги Українській Армії разом з керівником Анною Юрбаш і Кіцманська міська рада.

Молодший сержант запасу Ігнатюк Віталій Миколайович народився 10.02.1974 року в с.Селятин Путильського району. Проживав в с.Витилівка Кіцманської ОТГ.

З 1992 по 1995 року проходив строкову військову  службу у квітні 2015 року на підставі Указу «Про часткову мобілізацію» був призваний у Збройні Сили України.

Починав у військовій частині В4267 на посаді курсанта, а з червня 2015 року до липня 2016 був навідником кулеметів у складі військової частини В0577 м.Мирноград Донецької області. Звільнений в запас 20 липня 2016 року.

Безпосередню участь в антитерористичній операції Віталій Ігнатюк брав протягом 11 місяців на території Донецької області.

Все село Витилівка, а також Кіцманська об'єднана громада низько схиляються в жалобі. Вічна пам’ять герою. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →