КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Жителі Суховерхова вже встигли скористатися новою автобусною зупинкою
НОВИНИ

Жителі Суховерхова вже встигли скористатися новою автобусною зупинкою

08-10-2019, 17:23

Дістатися з Суховерхова до Кіцманя, до інших сіл чи обласного центру можна двома шляхами: зі сторони Киселева та з Заставнівського напрямку, на якому завжди інтенсивний рух і ділянка дороги через Суховерхів як правило наповнена транспортом, а іноді й небезпечна. Тут для жителів села виникають труднощі, бо навіть пройти відносно невелику відстань вздовж активної траси може бути ризиковано, особливо в темну пору доби. А зупинки, де можна було б зачекати на рейсові маршрутні автобуси чи попутку, не було.

Тож, порадившись на засіданні виконавчого комітету, погодивши рішення з депутатами на сесії, міською радою були виділені кошти і розпочалася робота зі спорудження автобусної зупинки на межі Кіцманя і Суховерхова навпроти автозаправної станції.

Нині зупинка облаштована, простора і за негоди може прихистити від дощу та вітру. Мешканці цього кута Кіцманя та Суховерхова зможуть безпечно дочекатися транспорту і перепочити. Також більш впорядкованим буде і режим зупинки маршрутних автобусів, яким досі доводилося зупинятися пасажирам щоразу на іншій ділянці. Тепер цих незручностей не буде і можливо транзитні автобуси більш охоче довозитимуть суховерхівців.

Єдине, що турбує органи місцевого самоврядування — щоб довго слугувала людям, аби не нищили, не розбивали і не трощили щойно зведену зупинку ті, для кого вона встановлена, як це, на жаль, у нас чомусь часто трапляється.  

 

 

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →