КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > В атмосфері краси, дружби та поваги відзначили своє професійне свято освітяни Кіцманської ОТГ
НОВИНИ

В атмосфері краси, дружби та поваги відзначили своє професійне свято освітяни Кіцманської ОТГ

04-10-2019, 11:35

Розпочався цей урочистий захід, який покликаний вшанувати одну з найвідповідальніших професій усіх часів — професію педагога, танцем «Казковий сон» у виконанні учнів Кіцманського навчально-виховного комплексу.

В ошатній залі районного будинку народної творчості та дозвілля зібралися всі педагоги закладів загальної середньої освіти, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, ветерани педагогічної праці, працівники відділу освіти, молоді та спорту.

Вчительська праця у школі, працівника у дошкільній та позашкільній установі непроста і надзвичайно важлива. Щоразу, коли вчитель заходить у клас чи у садочок, його зустрічають щирі та допитливі очі з надією почути щось нове, отримати знання і поради. Адже освітянин є і залишається основною фігурою формування громадянського суспільства та виховання справжнього патріота.

Працю вчителя ні з чим не можна порівняти. Вчителю доводиться працювати роки, щоб побачити предмет свого творіння. У цій благородній та відповідальній справі освітяни завжди відчувають підтримку, розуміння та допомогу місцевої влади.

Саме про цінність вчительської праці, про значення дошкільної та позашкільної освіти у своїх виступах говорили міський голова Кіцманської ОТГ Сергій Булега, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Таїсія Тарановська, привітав колег голова Кіцманської районної організації профспілки працівників освіти і науки Віктор Колісник. 

Не обійшлося без традиційного нагородження кращих працівників галузі освіти.

Відзначили під час урочистостей молодих спеціалістів громади, які в цьому році розпочали свій вчительський шлях. Їм було вручено Пам’ятні адреси, які починаються такими словами: « …Ви вливаєтесь у велику освітянську родину Кіцманської громади. Нинішній вчитель-початківець навчатимете і виховуватимете кілька поколінь учнів. А це вимагатиме постійної творчості, невтомної роботи думки, величезної душевної щедрості і, найголовніше,  любові до дітей».  

Щиру подяку та квіти шани підготували для ветеранів педагогічної ниви, які все своє життя присвятили школі, мають багато своїх послідовників.

Особливим моментом стало вручення знака педагога, який стане символом освітян Кіцманської громади. Діти винесли їх у гарних скриньках і кожен вчитель та вихователь, присутній у залі, отримав знак, оздоблений золото-багряним осіннім листком.

 Пісенні і танцювальні номери для педагогів дарували вихованці Кіцманського Будинку дитячої творчості Станіслав Анісін, Яна Бевцик, Мар'яна Харюк, вокально-інструментальний ансамбль «Хвиля» Будинку дитячої творчості, лауреат обласного конкурсу «Свято оркестрової музики, вихованці хореографічного колективу «Степ-ап» Лашківського закладу загальної середньої освіти.

Шановні педагоги! Уся кіцманська громада складає вам подяку за щоденну, напружену, титанічну працю, високу педагогічну майстерність, мудрість, щедрість душі, жертовність в ім’я найдорожчого – наших дітей. 

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →