КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Зовсім скоро у Кіцманській школі завершиться ремонт спортзалу
НОВИНИ

Зовсім скоро у Кіцманській школі завершиться ремонт спортзалу

12-09-2019, 11:25

Цього року, вперше за десятиліття існування закладу, у Кіцманській школі приступили до ремонту спортивного залу. Тут в навчальний період щодня одночасно займаються 2-3 класи, а це близько сотні дітей за один урок фізкультури.

Перше, що вкрай потребувало заміни — це стара дерев’яна підлога, яка вже не витримувала навантаження, в багатьох місцях просіла та була зіпсута грибком і зовсім протрухлявіла, що становило загрозу травмування для учнів. Тому з бюджету міської ради було виділено 295500  грн. на проведення всіх необхідних робіт.

Влітку під час канікул стару підлогу демонтували і залили бетонну стяжку, частково пошпаклювали та пофарбували стіни. На разі тут вдосконалюється система обігріву, днями почнуть укладати нову дерев’яну підлогу, завершать оновлення стін.

Проводить роботи підрядник ФОП Столярчук Ю.О., який днями під час робочої зустрічі з адміністрацією школи, заступником голови міської ради, начальником відділу освіти, молоді та спорту, представниками депутатського корпусу та батьківської громадськості запевнив, що роботи закінчать до початку опалювального сезону.

Загалом навчальні заклади, які тепер входять до об’єднаної територіальної громади, роками не отримували такого фінансування та уваги до своїх проблем, як тепер, відколи створено ОТГ. 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →