КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Новий навчальний рік стартував і для учнів музичної школи ім.В.Івасюка
НОВИНИ

Новий навчальний рік стартував і для учнів музичної школи ім.В.Івасюка

02-09-2019, 17:09

2 вересня навчання розпочалося не тільки у закладах загальної середньої освіти, а й у мистецьких школах нашої громади.

З вокальними виступами під супровід оркестру приймали вітання з початком навчального року викладачі та учні Кіцманської музичної школи ім.В.Івасюка.

Було нагородження похвальними листами за відмінне навчання, зустріч першокласників та перший урок, у ході якого учням-першачкам музичної школи та їх батькам розповіли про історію цього закладу та постать Володимира Івасюка.

Кіцманська міська рада як засновник даного закладу сприяє розвитку нашої  музичної школи, яка була і залишається найбільшою в районі.

Станом на сьогодні тут навчаються  203 учнів. З переходом на фінансування міської ради, цей без перебільшення історичний заклад вдалося зберегти у тому ж стані та педагогічному складі. Більше того, наразі відбулося кадрове оновлення, школа поповнилася молодими фахівцями, а сьогодні і новими учнями.

На останній нараді, яка стосувалася проблемних питань, що потребують вирішення, міським головою була подана пропозиція при формуванні бюджету на 2020 рік передбачити статтю витрат на оновлення матеріально-технічної бази музичної школи, зокрема на придбання музичних інструментів.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →