КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Люди зі Ставчан перекрили дорогу у Кіцмані
НОВИНИ

Люди зі Ставчан перекрили дорогу у Кіцмані

31-07-2019, 20:20

Сьогодні у Кіцмані на Кастрілі (перехрестя вулиць Механізаторів та Незалежності) було перекрито рух транспорту. Жителі Ставчан та інших населених пунктів ходили по пішохідному переходу, вимагаючи ремонту дороги на Ставчани, сусідньої з нами об’єднаної територіальної громади.

Таким чином громадськість, хоч і на чужій території, намагалася привернути увагу до бездіяльності районної та обласної влади щодо ремонту доріг у цьому напрямку. Адже цю ділянку зобов’язана утримувати та обслуговувати обласна державна адміністрація в особі управління капітального будівництва, тож і звертатися та скаржитися людям слід до посадових осіб, відповідальних за це.

Натомість саме у Кіцмані, а не в Ставчанах, на центральній трасі утворився затор. Жителі міста, а також водії сусіднього району та області, які їдуть транзитом, обурені, чому вони мають терпіти такі обмеження через протест, який не стосується безпосередньо центральної траси.

Залишається сподіватися, що обласна влада відреагує та докладе зусиль до ремонту дороги на Ставчани, хоча слід розуміти, що навіть за найсприятливіших обставин це буде нескоро. Або хоча б, що наступного разу акції протесту жителі сусідньої ОТГ проведуть на території свого населеного пункту, а не будуть ускладнювати і створювати затори для кіцманських людей, водіїв, громадського транспорту з інших районів і областей.

Перш за все слід апелювати до відповідальних за це посадовців та установ.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →