КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Оголошення > Шановні мешканці міста Кіцманя! Прийміть вітання з нагоди величного Храмового Свята – Дня пам’яті Святих Апостолів Петра і Павла та Дня міста!
Оголошення

Шановні мешканці міста Кіцманя! Прийміть вітання з нагоди величного Храмового Свята – Дня пам’яті Святих Апостолів Петра і Павла та Дня міста!

12-07-2019, 09:14

Усі досягнення, якими багатий Кіцмань, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців, тож це свято об'єднує усіх, кому він дорогий. А славимось ми своїми людьми — талановитими, щирими, добрими й працелюбними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці Кіцмань і живе.

Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив історію нашого міста, збагачував його традиції, розбудовував, боронив від ворога, віддав своє життя за нашу державу.

Дорогі кіцманчани! Бажаю вам міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують у нашому місті. Кіцмань пишається тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Низький уклін і велика шана вам за самовіддану працю!

Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному місту. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед кіцманчан. З храмовим святом!

 З повагою

Кіцманський міський голова

Сергій БУЛЕГА.

 

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ ОГОЛОШЕННЯ →