КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Брати Клички придбали мед у кіцманчанки Лесі Остапкевич та її чоловіка Олександра
НОВИНИ

Брати Клички придбали мед у кіцманчанки Лесі Остапкевич та її чоловіка Олександра

08-07-2019, 16:23

«Якби нам хтось сказав, що брати Клички будуть куштувати та куплять наш мед, а в нас буде таке селфі — ми, певно, б не повірили», — написала на своїй сторінці у мережі Фейсбук корінна кіцманчанка Леся Остапкевич, яка останні чотири роки разом з чоловіком Олександром проживає в Мамаївцях.  

6-7 липня молоді люди привезли на Петрівський ярмарок, що відбувався в Чернівцях, бджолину продукцію: мед, мед з горішками, мед з різними додатками, як наприклад малина, смородина, обліпиха, імбир, шоколад, крем-мед, інші бджолопродукти зі своєї пасіки. І з-поміж інших відвідувачів ярмарку до їхнього торгового намету підійшли всесвітньо відомі боксери брати Володимир та Віталій Клички.

— Напевно їх зацікавив вигляд нашого стенду, баночки меду, вони звернули на нас увагу, а ми запропонували спробувати і вони не відмовилися, — розповідає пані Леся. — Все відбулося дуже швидко і ми трохи розгубилися, адже довкола зразу скупчилися журналісти, відео-оператори, камери. Було хвилююче і цікаво поспілкуватися з Володимиром та Віталієм. Брати справді дуже високі, — додала жінка, посміхаючись.  

Титуловані спортсмени спершу спробували і похвалили крем-мед (новий для Буковини продукт), а потім купили  акацієвий мед з горішками.

У молодого подружжя є пасіка в Кіцмані та в Мамаївцях, часто вивозять вулики на різні медоносні культури, які цвітуть поблизу, щоб було різноманіття видів меду. Виготовляють також новий продукт для Чернівецької області — крем-мед. Це натуральний мед, збитий до кремоподібної текстури. Кристали меду у ньому руйнуються, але вся користь меду зберігається.

Крім того, Остапкевичі розробили власний бренд бджолиної продукції під назвою «ВЕЕ OST» і реалізують пилок, прополіс, різні види натурального меду, крем-мед, мед з горішками, забрусний мед, а також медову косметику: блиски для губ і мазь для шкіри рук, виготовлені на основі натурального воску.

Бджільництво — давнє захоплення Олександра, яким він займається вже більше 15 років. Тож після одруження Леся підтримала чоловіка і почала допомагати йому у розвитку його улюбленої справи.

А тепер серед покупців подружжя — відомі боксери Клички.  

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →