КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Проводиться робота з благоустрою міста
НОВИНИ

Проводиться робота з благоустрою міста

04-07-2019, 09:32

Останнім часом кіцманчани акцентували свою увагу на потребі викосити траву як у центрі міста, так і вздовж вулиць, на тих ділянках, які не мають власника і позаростали бур'янами.

У процесі підготовки до дня міста активно здійснюється викошування трави вздовж вулиці Незалежності, впорядковуються сквери та парк, біля кількох пішохідних переходів з ініціативи Кіцманського відділу поліції та за згодою міської ради на асфальт нанесено малюнки, які покликані привернути увагу дорослих і дітей до необхідності з посиленою обережністю переходити дорогу.

На своєму окрузі зорганізував викошування узбіч депутат міської ради Вадим Скрипник. Він залучив необхідну техніку та працівників, які впорядкували перехрестя Космонавтів квітневої, узбіччя вздовж вулиці Космонавтів до закінчення вулиці Дорошенка, очистили на його окрузі чагарники, які заважали проїзду транспорту та огляду дороги, а також пішоходам. Депутат сподівається, що проведена ним робота послугує прикладом іншим депутатам і місто до храмового свята стане більш впорядкованим.  

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →