КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Дошкільнята Кіцманської ОТГ проявили свої таланти під час І етапу фестивалю "Буковинські намистинки"
НОВИНИ

Дошкільнята Кіцманської ОТГ проявили свої таланти під час І етапу фестивалю "Буковинські намистинки"

17-05-2019, 17:54

У п’ятницю, 17 травня, в актовій залі Будинку дитячої творчості пройшов І етап фестивалю «Буковинські намистинки» для учасників з дошкільних навчальних закладів Кіцманської ОТГ.

Відкрили фестиваль вихованці Кіцманського ЗДО таночком «Зоряне сяйво», під час якого зіроньки у білих сукнях кружляли нічним небом.

Зворушливо і щиро виступили молодші вихованців Суховерхівського ЗДО з піснею «Киця-кицюня». Маленькі кошенята відтворювали рухи кішки, співали і навіть муркотіли.  

Для усіх матусь прозвучала «Мамина пісня» у виконанні вихованців Лашківського ЗДО.

Гуморескою «Звідки я взявся?» потішив допитливий маленький жартівник, вихованець Давидівського ЗДО Максим Самсонович, який у наступному номері в дуеті з вихователькою  Аліною Дікою заспівав пісню «Розкажи мені, мамо».  

 «Вальс весняного дощу» подарували вихованці Шипинецького ЗДО.

Ніби справжні квіти розквітли під час танцю «Весняні первоцвіти», який підготували для фестивалю вихованці Кіцманського НВК.

 Неабиякий артистизм та вокальні здібності продемонстрували вихованка  Суховерхівського ЗДО Софія Деркач спільно із мамою Іванною Деркач, які проникливо виконали «Пісню про матір».

 «Танок з притупами» в яскравих українських костюмах показали старші вихованці Суховерхівського ЗДО.

Оцінювало маленьких учасників журі у складі начальника відділу освіти, молоді та спорту Кіцманської міської ради Таїсії Тарановської, в.о. директора комунального закладу "Центр мистецтва, культури та дозвілля Кіцманської об’єднаної територіальної громади" Ольги Литвинюк, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Кіцманської міської ради Світлани Баєтул, директора  Будинку дитячої творчості Галини Максимюк, керівника гуртка Кіцманського Будинку дитячої творчості Ярослава Анучкіна.  

За результатами фестивалю буде обрано учасника, який візьме участь у другому етапі. Однак всі без виключення маленькі артисти отримали солодкі подарунки від міської ради.

Нагадаємо, що проводиться цей фестиваль з метою прищеплення дітям любові до народних мистецьких традицій, фольклору, виховання гармонійно розвиненої, естетично й творчо спрямованої особистості дитини, розвитку елементарних основ музичної культури.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →