КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Освіта > Новини Освіти > «Творимо своїми руками»
Освіта / Новини Освіти

«Творимо своїми руками»

16-04-2019, 11:53

Вільний час дитина повинна проводити цікаво і змістовно. Але, окрім цього дозвілля дитини може бути і корисним. Найкраще розвинути художній смак допомагають гуртки декоративно-ужиткового мистецтва, які діють в Кіцманському будинку дитячої творчості та закладах загальної середньої освіти Кіцманської об’єднаної територіальної громади.

Кожного навчального року вихованці цих гуртків та їх керівники беруть участь у виставці декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості, яка проводиться на базі нашого закладу.

Цього разу на виставку представили свої роботи вихованці Будинку дитячої творчості та семи закладів загальної середньої освіти. Милували око роботи в різних техніках виконання: нитяна графіка, вишивка бісером та хрестиком, канзаши, аплікація соломкою, робота з природним матеріалом та ін.

Найактивнішими учасниками виставки стали школярі Кіцманської гімназії (керівник Андрюк І.В.), Лашківського ЗЗСО І-ІІІ ст. (керівник Северин Г.В.) та вихованці гуртка «Чарівна майстерня» (керівник Циганчук А.В.).

А технічну творчість представили керівники технічних гуртків  Пукало М.В. (Кіцманський ЗЗСО І-ІІІ ст.) та Бевцик Ю.Ю. (Давидівський ЗЗСО І-ІІ ст.), які візьмуть участь в обласному фестивалі науки і техніки «Технофест-2019».

Роботи переможців виставки будуть направлені на обласний етап виставки декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості в Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

Неоніла НОВИЦЬКА,

методист Кіцманського Будинку 

дитячої творчості.

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ НОВИНИ ОСВІТИ →