КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Вперше за історію нашого міста в Кіцмані побував діючий Президент України — Петро Порошенко
НОВИНИ

Вперше за історію нашого міста в Кіцмані побував діючий Президент України — Петро Порошенко

24-03-2019, 12:38

У суботу, 23 березня, Кіцмань відвідав Президент України і кандидат на пост президента Петро Олексійович Порошенко. Перш за все, Глава держави поклав квіти до пам’ятника нашому славетному земляку, відомому на увесь світ композитору Володимиру Івасюку. Далі пройшов у натовпі і привітався з кіцманчанами. Виступав Президент понад пів години, на сцені разом з ним стояла молодь, а також дві доньки Президента Олександра та Євгенія.

П.Порошенко під час промови згадав чим знана та унікальна Буковина і Кіцманщина зокрема, говорив про єдність держави, боротьбу з російським агресором та необхідність руху в напрямку до ЄС та НАТО.

Реформи, запевнив Президент, вже дають перші плоди. Адже вже дванадцять кварталів поспіль в Україні – економічне зростання, останній, 2018 рік – це 3,4% – найбільше за сім років.

 Також Петро Порошенко пообіцяв боротися з бідністю, яка зараз є другим ворогом українців. Зокрема, збільшувати пенсії, виплати на дітей для багатодітних, а також — працювати на економічне зростання держави та добробуту українців.

"Дякую вашим захисникам. Дякую за те, що бережете про них пам'ять та підтримуєте родини українських Героїв. Слава Героям, які захистили Буковину та загалом Україну від російської агресії", — звернувся Петро Порошенко до кіцманчан.

"Я вітаю таких справжніх лідерів, — додав глава держави, запросивши ближче до трибуни міського голову Сергія Булегу, — адже вони мають підтримку громади і мають представляти Україну і народ, бо знають, як піклуватися про громаду. Це є підтвердженням успіху реформи децентралізації".

Президент заявив, що Росія перейшла від провокацій до організації агресивних протестних акцій, метою яких є зрив виборів в Україні. "Україна натомість зацікавлена в чесних виборах та підрахунку голосів. Коли ми єдині, Кремль не здолає нас", - сказав Порошенко, — Ми повинні об’єднати всіх, хто готовий захищати Україну, об’єднати всіх, хто готовий працювати заради її процвітання, заради безпеки, заради добробуту. Бо коли ми єдині, ніхто і ніщо не може нас зупинити».

На завершення промови Петро Порошенко разом з громадськістю та солістом українського гурту "Плач Єремії" Тарасом Чубаєм виконали Гімн України.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →