КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 13 березня відбулося засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради
НОВИНИ

13 березня відбулося засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради

14-03-2019, 11:04

На черговому засіданні виконавчого комітету розглядали питання проведення на території Кіцманської ОТГ місячника благоустрою та санітарної очистки, затвердили план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2019 року, заходів щодо запобігання  та протидії корупції у виконавчих органах міської ради на 2019 рік, заслухали питання щодо організації громадських робіт у 2019 році.

Розглядалися питання виділення матеріальної допомоги громадянам та учасникам бойових дій в зоні АТО, взяття на квартирний облік жителів Кіцманської ОТГ,  затвердження  актів приймання-передачі комунального майна.

Члени виконавчого комітету погодили проведення благоустрою біля певних об’єктів, укладення договору оренди з Чернівецькою дирекцією АТ «Укрпошта», надання дозволу Кіцманському ВУЖКГ на списання комунального майна та передачу  мотопомпи. Затвердили місце розташування автомобільної стоянки в м.Кіцмань по пров.Ярмарковому,4, та біля приміщення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування.

Також було прийнято рішення про встановлення  розміру  плати за оренду сцени  Кіцманської міської ради, впорядкування та присвоєння ряду поштових адрес.  

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →