КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Теб Та Нс > Захист інтересів громадян міста Кіцмань
Теб Та Нс

Захист інтересів громадян міста Кіцмань

23-10-2018, 15:51

До Кіцманської міської ради надійшло колективне звернення від жителів міста Кіцмань щодо недопущення проектування та в майбутньому будівництва на території міста  за адресою вул.. Механізаторів, 14 Б об’єкту господарської діяльності по переробці твердих органічних відходів ПП «Будстрой Чернівці».
На черговій ХІV сесії Кіцманської міської ради VІІ скликання 19 жовтня 2018 року міська рада  розглянула дане питання та одноголосно вирішила наступне:
1.                     У зв’язку з непоінформованістю Кіцманської міської ради та громади міста про проведення громадських обговорень щодо розміщення на території міста Кіцмань об’єкту господарської діяльності по переробці твердих органічних відходів, міська рада вимагає проведення повторних обговорень та громадських слухань з даного питання, з обов’язковим розміщенням оголошення в засобах масової інформації, які мають безпосереднє відношення до Кіцманської об’єднаної територіальної громади та проведення даного обговорення на території міста Кіцмань.
2.                     До проведення вищезазначених громадських обговорень згідно чинного законодавства міська рада не погоджує надання будь якої дозвільної документації щодо розміщення на території міста Кіцмань об’єкту господарської діяльності по переробці твердих органічних відходів.
Крім цього, 22 жовтня 2018 року у приміщенні Кіцманської міської ради були проведені збори громадян міста Кіцмань, на яких детально обговорювалося питання наміру розміщення на території міста Кіцмань об’єкту господарської діяльності по переробці твердих органічних відходів. На даних зборах була створена комісія у складі п’яти осіб з питання дотримання законності та врахування думки громадян міста Кіцмань. До складу даної комісії увійшли: Македон Орест Олександрович, Шаховцева Орися Василівна, Антощук Іван Павлович, Олійник Олександр Васильович, Ящук Василь Іванович.
Також було підготовлено звернення до Управління екології та природних ресурсів Чернівецької ОДА для реагування та сприяння у вирішенні даного питання.
Про обставини, які будуть виникати в подальшому з даного питання, Кіцманська міська рада інформуватиме громадськість через засоби масової інформації.   

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ ТЕБ ТА НС →