КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Теб Та Нс > Запобігання проявам корупції в Кіцманському РС УДСНС
Теб Та Нс

Запобігання проявам корупції в Кіцманському РС УДСНС

22-10-2018, 15:56

 На виконання Закону України «Про запобігання корупції», питання стану виконання заходів щодо попередження правопорушень та скоєння злочинів серед особового складу, визначається пріоритетним напрямком службової діяльності підрозділу. В підрозділі Кіцманського РВ УДСНС України у Чернівецькій області постійно виконується комплекс цільових антикорупційних заходів. Керівництвом здійснюється постійний моніторинг поведінки підлеглих працівників, спостереження за характером спілкування підлеглих працівників з громадянами. 

Обов’язковою формою роботи є проведення занять, інструктажів з особовим складом підрозділу по поглибленому вивченню вимог антикорупційного законодавства України за участю відповідних фахівців сектору з питань запобігання та виявлення корупції УДСНС в Чернівецькій області. У рамках виховної роботи запроваджено механізми проведення індивідуальних профілактичних та діагностичних бесід з кожним співробітником, які спрямовані на:

- створення у колективах підрозділів атмосфери недопущення фактів протиправного використання службових повноважень;

-   формування стійкої антикорупційної поведінки у конкретного працівника;

-   безумовне перешкоджання вступу конкретного працівника у корупційні відносини.

Встановлена взаємодія з місцевими правоохоронними органами щодо своєчасного реагування на інформацію, отриману вказаними відомствами відносно працівників підрозділів служби цивільного захисту.

           В Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області працює «телефон

довіри» (03722) 4-68-85  та електронна адреса: bezpeka.chr@mns.gov.ua, за якими можна зателефонувати з приводу порушень чинного законодавства працівниками підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій».

            Також, ви можете написати лист на електронну адресу: terminova_upk@mns.gov.ua або повідомити за номером ''телефону довіри'' ДСНС України (044) 289-12-41.

 

 

Начальник Кіцманського РС УДСНС України

у Чернівецькій області

підполковник  служби цивільного захисту                                В.Є. Гуцуляк

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗДІЛУ ТЕБ ТА НС →